Opzoek naar een Fotograaf?

Via uwOffertes.be kom je in contact met verschillende professionals, zij zullen je indien mogelijk een passende prijs of offerte opstellen.

Heb jij liever professionele foto's? Zet dan nu de stap om een professionele fotograaf in te huren voor je opdracht! Het uitzoeken van een professionele fotograaf is niet altijd even eenvoudig. Je ontvangt van onze aangesloten partners een offerte zo kan je kiezen naar budget en smaak. Je kiest dus volledig zelf!

Bepaal de stijl van je foto’s

Ga zelf opzoek op bijvoorbeeld pinterest naar wat voor stijl je foto's moeten zijn. Vraag naar het portfolio van de fotografen en vergelijk. Passen hun foto's bij je gewenste stijl? Vind je geen passende fotograaf kan je steeds vragen of ze zulke stijl kunnen en willen. Fotografen kunnen niet al hun foto's doorsturen, misschien zit jouw stijl qua foto niet in hun portfolio maar doet de fotograaf het wel. Andere fotografen houden vast aan hun eigen stijl.

Bepaal het budget

Een goede fotograaf kan best wel wat kosten. Je moet dus goed bepalen hoeveel je wil besteden. Is je budget onbeperkt, dan zal het geen probleem zijn om een topfotograaf te vinden. Maar dit geldt niet voor de meeste mensen. Het tarief van een fotograaf bestaat uit het aantal uren dat hij aanwezig is op de fotoshoot, het materiaal, reiskosten, ...

Bespreek je wensen en opdracht

Bespreek op voorhand wat je verwacht van de fotograaf. Doe het zo uitgebreid mogelijk. Foto's maken gebeurd niet alleen met een camera, er komt ook vaak ander materiaal bij kijken zoals lichten, achtergronden, enz. Bespreek dus op voorhand goed wat je wil zodat de fotograaf het juiste materiaal heeft en ook aanwezig is op de shoot.

Fotograaf

Vraag uw offerte aan

Zoek jouw specialist

Zoeken van A tot Z