Opzoek naar een App ontwikkelaar?

Via uwOffertes.be kom je in contact met verschillende professionals, zij zullen je indien mogelijk een passende prijs of offerte opstellen.

Opzoek naar een app ontwikkelaar?

Het ontwikkelen van een App is geen eenvoudige opdracht. Daarom zoek je maar beter een echte professional. Laat je informeren in de verschillende types van app ontwikkeling het kan je heel wat besparen!

Welke type app ontwikkelingen zijn er?

Je kan een app native ontwikkelen dat wil zeggen dat de app specifiek voor dat platform is ontwikkeld. Dit geeft de beste gebruikservaring. Maar als je meerdere platformen wil gebruiken moet de ontwikkeling voor elk platform opnieuw gebeuren. Dit kan dus heel wat kosten.

Een HTML app is een app ontwikkeld in HTML (website taal), de ontwikkelaars maken een soort mobiele website die in een app vorm getoond wordt. Dit wordt meestal gedaan via Cordova, Phonegap of Ionic. Tegenwoordig is het onderscheid tussen een HTML en Native app zeer klein als de HTML app goed ontwikkeld is natuurlijk. Het voordeel is dat het programmeer werk maar 1 keer moet gebeuren en het daarna op meerdere platformen gebruikt kan worden.

App ontwikkelaar

Vraag uw offerte aan

Zoek jouw specialist

Zoeken van A tot Z