Fotograaf

Beoordelingen over ISO 800

Via uwOffertes.be kom je in contact met verschillende professionals, zij zullen je indien mogelijk een passende prijs of offerte opstellen. Bekijk hier wat anderen vinden van ISO 800.

Beoordelingen (5)

Yoeri V.
24-01-2020

Voor onze ...

Voor onze onderneming had ik zeer snel nood aan een specifieke fotoshoot met meerdere klanten. De hele opdracht is met zorg en de nodige prioriteit afgehandeld. Zeer correcte en heldere communicatie en een prachtig resultaat. 10/10 en volgende keer dat ik foto's nodig heb weet ik exact wie ik ga contacteren.
Jens R.
25-07-2019

Eerst op I...

Eerst op ISO800 beroep gedaan om mijn trouw prachtig in beeld te brengen, waar we vandaag 8 jaar later nog steeds van onder den indruk zijn. En daarna de beeldverhalen van verschillende events voor mijn zaak. Elke keer dat we samenwerken wordt ik nog blijer dat we elkaar ooit zijn tegengekomen. Altijd een verrassende invalshoek en nooit de standaard-cliché fotos. Tot binnenkort op een nieuw event!
kelly d.
06-06-2019

Energieke ...

Energieke en aangename man met leuke ideetjes voor foto's.
Hij is bij ons op het bedrijf foto's komen nemen en iedereen was laaiend enthousiast!
Sara D.
04-02-2018

Ondertusse...

Ondertussen ligt onze heuglijke dag al even achter ons. Dankzij de prachtige foto's van Iso800 kunnen we deze echter blijven beleven alsof het gisteren was.
We waren voor deze bijzondere gebeurtenis op zoek naar een fotograaf die spontane, oprechte beelden zou kunnen maken. En dat is precies wat we bij hen hebben gekregen.

In het verkennend gesprek merkten we dat Christophe en Jonathan mee waren in ons verhaal. Ze leken geïnspireerd en deelden meteen enkele ideeën. Daarbij wisten ze beelden op te roepen die wij ook voor ons zagen en waar we ons enorm in konden vinden. We hebben er dan ook niet lang over getwijfeld om met hen in zee te gaan.

Op de dag zelf ging Jonathan met ons mee op stap. Doorheen de dag nam hij verschillende gedaantes aan. Bij de zenuwachtige voorbereidingen was hij een kalme, geruststellende metgezel. Doorheen de dag leek hij zowel een scherpschutter als een acrobaat: onzichtbaar maar zeer doeltreffend, op de grond liggend en in stellingen kruipend op zoek naar een mooi en uniek shot.
Bij de enkele geposeerde fotoshoots die we hadden, wist hij ons zo op ons gemak te stellen dat ook dit leuke en spontane momenten werden.
Doorheen de dag werden we verrast met enkele leuke foto's die al werden afgewerkt en getoond konden worden.

Na onze huwelijksdag kregen we erg snel de preview te zien. En voor we zelf de foto's in handen kregen, werden we tussendoor getrakteerd op beelden via de blog of instagram. Ideaal om het wachten op het uiteindelijke resultaat draaglijk te maken :-)

Wij zijn echt ongelooflijk tevreden over Iso800. We hebben foto's gekregen waar we stiekem van droomden. En meer! Onze familie en vrienden waren ook laaiend enthousiast, zowel over het contact op de dag zelf als over het resultaat. Wij zullen dan ook geen seconde twijfelen om bij een volgende gelegenheid beroep te doen op dit team!
Steven B.
22-12-2017

Onze schit...

Onze schitterende huwelijksdag werd alleen nog maar beter door de prachtige foto’s van Jonathan en Christophe. Super tevreden!

Informatie over de opdracht