Sanitair

Beoordelingen over Gregoir-De Raet

Via uwOffertes.be kom je in contact met verschillende professionals, zij zullen je indien mogelijk een passende prijs of offerte opstellen. Bekijk hier wat anderen vinden van Gregoir-De Raet.

Beoordelingen (4)

Philippe M.
20-04-2019

Nieuwe Vie...

Nieuwe Viessmann aardgasketel laten plaatsen. Installatie tot in de puntjes afgewerkt!
Gilles D.
10-01-2019

Slechtste ...

Slechtste ervaring ooit! We vroegen aan de firma of ze een buisje op ons dak kunnen vervangen, dit was geen enkel probleem voor hun ze zouden is komen kijken...
Eerste afspraak kwam hij niet opdagen..
2de afspraak kwam hij opdagen met een te korte ladder en toen moest meneer via ons buren hun dakraam op ons dak kruipen. Daar concludeerde hij dat hij dit niet kon maken. Ze waren hier in totaal 15min aanwezig en kon het niet herstellen en meneer rekend ons €97,52 verplaatsingstijd aan terwijl zijn bedrijf nog geen 5km van ons is dit is gewoon ronduit belachelijk..
Dimitry D.
01-08-2018

correcte p...

correcte plaatser van sanitair! een echte aanrader
Nico P.
18-02-2014

Schitteren...

Schitterende manier van samenwerken.
Samen materialen en uitvoering gekozen. Het materiaal werd wel met een weekje vertraging geleverd maar dat lag aan henco. Daarna alles zelf gelegd en altijd hulp gekregen waar nodig. Ook de indienstname ging probleemloos. Tevens een correcte prijs en goed vakmanschap. Meer had ik niet nodig.

Informatie over de opdracht