Fotograaf

Beoordelingen over David Speltdoorn

Via uwOffertes.be kom je in contact met verschillende professionals, zij zullen je indien mogelijk een passende prijs of offerte opstellen. Bekijk hier wat anderen vinden van David Speltdoorn.

Beoordelingen (5)

Samber R.
30-06-2020

Kort samen...

Kort samengevat: magnifieke fotograaf. Onderscheidt zich van zijn collega's, overstijgt ze, door anders te shooten, door tijd en geduld en dit voor een meer dan eerlijke prijs! Ab-so-luut waar voor je geld!

Uitgebreide versie: We hadden David aan het werk gezien op de trouw van vrienden en na het zien van het resultaat ervan, waren we gerust om te vragen of hij een zwangerschapshoot van ons wilde doen.
Op voorhand hadden we al wat ideetjes opgedaan en die wilden we hem voorleggen toen we gingen. Bij aanvang van de shoot, vertelde hij zijn idee van zwangerschapsfoto's. Het verschilde van wat wij in gedachten hadden, maar we wilden het zeker een kans geven! Na enkele shots toonde David wat hij al had en we waren helemaal flabbergasted. De foto's waaraan wij dachten om te laten maken, waren mooi, maar nogal klassieke en typische beeldjes voor een zwanger koppel. Wat David had gemaakt, na enkele shots, was zoveel meer dan dat. Het had iets mystiek, kunstzinnig, sensueel, lief, gekoesterd... Ver boven de doorsnee zwangerschapsfoto's!
Onze keuze voor David als fotograaf, was meer dan bevestigd!

Hij onderscheidt zich van zijn collega's door andere shots te maken dan zij doen, door (alles) vanuit een ander standpunt te bekijken, door te durven spelen met licht, door te durven vragen anders te staan/kijken/kleden/..., door te blijven proberen tot hij zelf ook tevreden is en daarbij niet naar tijd te kijken.

Na de geboorte van ons kleintje, wilden we dan ook graag dat hij de 'eerste foto's' zou maken. Echter was ze, door onvoorziene omstandigheden, al ouder dan 'de ideale leeftijd' voor een newborn shoot. Hij vertelde ons in alle eerlijkheid dat hij het wilde proberen maar mogelijks niet de kwaliteit zou kunnen leveren die hij zelf wenste en raadde ons aan te wachten tot ze ouder is. Vele andere fotografen zouden haar toch geshoot hebben en ons een mogelijks ietwat saai of tegenvallend resultaat aanrekenen, maar David licht eerlijk in.

Toevallig moesten we nog bij hem zijn voor het ophalen van een vergroting van een foto van de zwangerschapshoot en toen heeft hij toch een poging gewaagd om een paar foto's te maken. Al snel werd duidelijk wat hij bedoelde met 'te oud zijn'. We hebben enkele foto's, maar het zijn de typische newborn pics die andere fotografen maken maar die niet dat tikkeltje meer hebben dat David een betere maakt in zijn vak dan velen van zijn collega's.
We hebben dus besloten om over enkele maanden opnieuw bij hem aan te kloppen en wees maar zeker dat hij met hoge verwachtingen is, die hij ongetwijfeld gaat inlossen en waarschijnlijk zelfs overtreffen!

Om nog even op de vergroting terug te komen: na de shoot kregen we een korte rondleiding waarin hij alle producten toonde, uitleg gaf, voor- en nadelen mededeelde, prijzen overliep, vergelijking maakte met standaard fotoproducten via sites als Albelli of Smartphoto... Het resultaat van de vergroting was ook meer dan verwacht en schittert nu aan onze muur, mét spotje opgericht voor net dat tikkeltje extra, zoals David had voorspeld.

David, dikke dankjewel voor je pareltjes van werk. We hopen vurig dat je nog verschillende, belangrijke levensmomenten van ons kan en wil vastleggen! (We zitten met plezier bijna twee uur in de auto!)
Valerie D.
07-05-2020

Een fotogr...

Een fotograaf die van aanpakken weet!

Professioneel, enthousiast, origineel en een durfal!

Tovert unieke beelden in een shoot!

Gedreven... en de lat die hoog ligt, 2 eigenschappen die David uniek maken, ook in zijn beelden!
Peter G.
16-02-2020

Absolute a...

Absolute aanrader! Een super fotograaf. Vol goede tips, enthousiasme en knowhow. Dankzij zijn ervaring en expertise hebben wij een prachtig foto album vol herinneringen. TOP!
Gaëlle v.
24-11-2019

Wij zijn h...

Wij zijn heel tevreden over David! Heel sympathieke fotograaf, wij voelden ons meteen op ons gemak. Prachtige foto's ontvangen in een heel mooi album. Ook de filmpjes zijn leuke herinneringen aan onze magische dag.
- Because every picture tells a story -
Yannick P.
25-10-2019

Super foto...

Super fotograaf, kent de kneepjes van het vak en geeft veel tips voor de ideale foto's. In de toekomst doen de zeker nog een beroep op hem.

Informatie over de opdracht