Reviews van Chalets Pico

Via uwOffertes.be kom je in contact met verschillende professionals, zij zullen je indien mogelijk een passende prijs of offerte opstellen. Via onderstaande beoordelingen kan je zien hoe andere klanten de service van Chalets Pico hebben ervaren. Zelf een recente ervaring met Chalets Pico? Laat dan een beoordeling achter.

Beoordelingen

2020-01-08 10:18:55

Steve Van de perre

...

10/10

2019-09-10 15:38:28

Joris

Slechte pl...

Slechte plaatsing en geen klantenservice, het lange verhaal in onderstaande aangetekende brief, op dewelke we geen antwoord ontvingen, noch actie werd ondernomen. Zeer af te raden dus ! AANGETEKEND Nieuwerkerken, 20 augustus 2019 Geachte heer Pyck, Beste Jan, Ik betreur ten zeerste dat ik u via een aangetekend schrijven moet vorderen i.v.m. herstellingswerken aan ons door u geplaatst tuinhuis. Blijkbaar is een vlotte dienst na verkoop en bijgevolg een volledige klantenservice niet belangrijk voor u als ondernemer. Op 1 mei 2018, een tweetal maanden nadat u het tuinhuis heeft geïnstalleerd, vroeg ik om herstel van naar boven verschoven planken en een klemmende deur. Geen antwoord ontvangen en op 1 juli 2018 dezelfde mail als herinnering doorgestuurd waarna u op 2 juli reageerde in de daaropvolgende week langs te komen. In het najaar werd u hieraan nogmaals herinnerd omdat we vreesden voor eventuele schade bij mogelijk stormweer. Op 2 juli 2019 werd nogmaals een mail verstuurd met dezelfde vraag, nog meer planken zijn verschoven. In de week van 29 juli en 5 augustus telefoneerde ik quasi dagelijks 3 keer, sprak ik een bericht in op uw voice mail, nog steeds geen reactie. Ik vraag een allerlaatste maal beleefd om ten laatste op 15 september 2019 ons tuinhuis te komen herstellen. Ik zal, indien het toch nodig zou blijken, niet nalaten verdere stappen te ondernemen. Met beleefde groet, Joris Van Hedent

2/10

Jouw beoordeling

Beoordeel de werkzaamheden

5/10
5/10
5/10
5/10
5/10

Totale beoordeling

5/10

Jouw gegevens

Het is belangrijk dat de beoordeling correct is. Door je gegevens hier achter te laten kunnen we je bij twijfel contacteren.