Reviews van BVBA VAN DER CRUYS

Via uwOffertes.be kom je in contact met verschillende professionals, zij zullen je indien mogelijk een passende prijs of offerte opstellen. Via onderstaande beoordelingen kan je zien hoe andere klanten de service van BVBA VAN DER CRUYS hebben ervaren. Zelf een recente ervaring met BVBA VAN DER CRUYS? Laat dan een beoordeling achter.

Beoordelingen

2017-09-05 04:27:01

Marius Lincar

Veri good...

Veri good

10/10

2020-01-28 18:46:52

Gmail Benny

Opgelet, v...

Opgelet, voor aanvang werken al 90% te betalen. Betegeling niet vlak, terugkerend kleurverschil bij opdrogen voegsel.Boring voor extra spot dwars door 22 cm beton en op de maat gelegde vinyl erboven (op eigen kost nieuwe gelegd). Electrische aansluiting voor spiegel stond te hoog, oplossing van de vakman = bovenste stuk uit kader van spiegel zagen, zichtbaar als de leds branden, draden bloot bovenop gelegd in vochtige omgeving!!!! Toen we dit allemaal durfden aankaarten, werden we op een arrogante manier weggezet als moeilijke klant en liet men ons maanden zitten met een bouwwerf. Af en toe kwam nog iemand wat rommelen. Als compensatie moesten we de openstaande 1500€ niet meer betalen. We hebben nog eens 3500€ extra moeten investeren om alles door anderen correct te laten uitvoeren. Renovatie in 10 dagen duurde hier dus meer dan 1 jaar. Extra kost, miserie, zorgen, ruzie en jezelf wassen aan de gootsteen er gratis bij. Een antwoord op uw typische reactie hieronder : Ik ben tevreden dat u toegeeft mensen tot frustratie te drijven. Geld kwijt, 1 jaar wassen aan de gootsteen en nog een schep geld er bovenop om het recht te zetten. Tegelwerk van de vloer tegen de entreporte zat zo hoog dat de deur niet terug kon geplaatst worden, toch net iets dikker dan een bankkaart .... U maakt me wijs dat u het voegmiddel volgens de regels gebruikt hebt en het zo ging blijven, kleurverschil en poedervoegen incluis. Daarom idd rechtstreeks contact met de farikant die met u kwam kijken. Toen hij aan uw installateur zei dat er workshops waren om met dit produkt om te gaan, begreep u de hint blijkbaar niet, wij wel. Uw beide pogingen zijn terug uitgeslepen en hervoegd mits deftig mengen en afwrijven, niet door u. Spiegel iets hoger laten hangen is dus hetzelfde als gat in spiegelkader maken en electriciteit bloot erop. Op het getekende plan zat dit idd centraal achter de spiegel. Misschien is het toeval dat mijn schoonzoon ook niet tevreden is over uw diensten aan HUN badkamer, maar afgaande op andere gedetailleerde reviews kunnen we hier misschien spreken van een terugkerend probleem. 50 jaar vakmanschap is niet uw verdienste, maar van de generatie voor u.

2/10

2016-11-28 04:49:55

Thomas Vandepitte

Nice staff...

Nice staff, good service.

8/10

2020-07-10 09:56:19

Gunther Seghers

Dit weeken...

Dit weekend eindelijk naar de zee kunnen gaan. De badkamer en WC zijn zeer geslaagd met de zwarte tegelvloer. Proficiat en bedankt voor het mooie werk : een hotel douche like ervaring bij elke douche verhoogt nu onze vakantiebelevenis.

10/10

2020-07-04 09:08:23

Patrick Sonck

Heel tevre...

Heel tevreden over de geleverde werken. De voorgesprekken zijn heel vlot verlopen met dank aan de verkoopster, binnenhuisarchitecte Ingrid. Alle afspraken werden nageleefd en de installateurs waren echte vakmensen. De firma Van Der Cruys is zeker aan te bevelen.

8/10

Jouw beoordeling

Beoordeel de werkzaamheden

5/10
5/10
5/10
5/10
5/10

Totale beoordeling

5/10

Jouw gegevens

Het is belangrijk dat de beoordeling correct is. Door je gegevens hier achter te laten kunnen we je bij twijfel contacteren.