Ramen en deuren

Beoordelingen over BOUWCENTER BVBA

Via uwOffertes.be kom je in contact met verschillende professionals, zij zullen je indien mogelijk een passende prijs of offerte opstellen. Bekijk hier wat anderen vinden van BOUWCENTER BVBA.

Beoordelingen (4)

Maarten V.
07-12-2019

Wij zijn z...

Wij zijn zeer tevreden. De ramen en deuren zijn helemaal zoals verwacht. Mooi en goede kwaliteit. De plaatsers kenden hun vak, namen geen onnodige risico's door bvb op momenten van zwaar werk voldoende volk bij te hebben.
Er werd met grote nauwkeurigheid gewerkt. Ook bvb om onderverdelingen op ramen te kleven. Details werden opgemerkt en besproken. Er werd mee nagedacht over oplossingen voor bouwkundige obstakels. Er werden tijdens plaatsing creatieve oplossingen voorgesteld ipv zaken weg te moffelen of te negeren. Vb raam met condens er tussen dr fabrieksfout werd netjes vervangen.
Er werden een aantal details over het hoofd gezien, maar men is dit steeds correct en snel komen oplossen na melding.
Het is bij elke aannemer zo dat je als bouwheer toezicht moet houden op het werk, of dit door iemand moet laten doen, om de eventuele tekortkomingen te vinden en te signaleren. Er loopt meestal wel iets mis. Dat is normaal bij elke aannemer. Zo lang je merkt dat ze hun vak kennen, en zich inspannen om hun werk goed te doen en steken willen oprapen, heb je als klant geluk.

Er werd wel wat plastic in de spouw geduwd waar ik wat moeite mee had om te verwijderen omdat de spouw nog opgevuld moest worden. We hebben ook lang moeten wachten voor de plaatsing. Maar ik denk dat het beter is wat langer te wachten zodat mensen degelijk werk kunnen afleveren, dan er haastig doorheen te vliegen. We mogen niet te ongeduldig zijn als klant. Of zoals iemand hier schrijft verwachten dat bedrijven buiten de richtlijnen beginnen werken. Voor je gezondheid op lange termijn moet je als bedrijf niet zomaar voor alles je hand in het vuur willen steken.

Ook sectionaalpoort en zonneluifel werd via hun onderaannemer ineens mee besteld. Voordeel is dat coördinatie bij zelfde bedrijf blijft maar weet niet of dat negatief naar kostprijs zou kunnen zijn.
Wij zijn door een aantal goede referenties bij Bouwcenter terecht gekomen en hebben er zelf ook zeker geen spijt van. We hadden ons op voorhand goed geïnformeerd links en rechts, en zo ook van een aantal andere bedrijven verschillende negatieve reacties opgevangen.
Je kan natuurlijk niet verwachten dat je voor degelijke raamprofielen zoete prijsjes betaalt. Maar ze zijn denk ik, op basis van onze offertevergelijking, wel concurrentieel in de klasse waar ze spelen, en we hopen dat onze inspanning om goede kwaliteit te kiezen, zich op lange termijn mag lonen.
Dirk B.
23-02-2019

Bedrijf he...

Bedrijf hecht meer belang aan voorschriften van het WTCB dan te luisteren naar de wensen van de klant.
Niet tevreden over de renovatie uitgevoerd door dit bedrijf.
Dennis L.
01-02-2019
Ils G.
11-09-2017

Heel slech...

Heel slechte ervaring gehad. Na 7 jaar nog steeds last van mankementen.

Informatie over de opdracht