Reviews van BVBA SCHRIJNWERKERIJ RONNY WENS

Via uwOffertes.be kom je in contact met verschillende professionals, zij zullen je indien mogelijk een passende prijs of offerte opstellen. Via onderstaande beoordelingen kan je zien hoe andere klanten de service van BVBA SCHRIJNWERKERIJ RONNY WENS hebben ervaren. Zelf een recente ervaring met BVBA SCHRIJNWERKERIJ RONNY WENS? Laat dan een beoordeling achter.

Beoordelingen

2013-08-26 13:46:36

L Schellens

trap

maken + plaatsen trap

7.8/10

2016-05-23 09:34:37

Arturas Laurencikas

Ik advisee...

Ik adviseer sterk om geen zaken met Ronny Wens hebben! De slechtste schrijnwerkerij bedrijf in België. Tijdens de installatie hebben de werknemers van Ronny Wens: 1. Drie vensters (7 kamers) moeten aanpassen. Na het vereiste snijwerk hebben deze geen beschermende laag aangebracht op de snede, noch verder afgewerkt. Deze aanpassingen waren noodzakelijk omdat de vertegenwoordiger van Ronny Wens bij de opmeting van de ramen de opmeting niet correct heeft uitgevoerd. 2. Verder zijn er klachten betreffende de afwerking in het algemeen: - Er bleven grote openingen tussen ramen onafgewerkt. - Buiten werd er niets afgewerkt. - Eveneens werden de raamprofielen bij de installatie ervan beschadigd. - De schade werd niet hersteld, noch herschilderd. 3. Tijdens de installatie hebben de werknemers de plafonds en muren beschadigd.

2/10

2019-03-15 01:05:48

frans valgaeren

liever boe...

liever boel kapot sleuren dan 1 minuut om kabel weg te werken geef je kritiek dan wordt je gewoon weggejaagd verder hebben ze later deze kabel doorboord (die ze zelf hadden weggesleurd en slecht gepositioneerd helemaal geen probleem om betonblok ken op nieuwe vloer te zetten Het gaat hier wel om 1 van de drie techniekers ,Nooit meegemaakt

2/10

2018-10-04 09:59:05

Karen Smets

Niet tevre...

Niet tevreden over de houten buitendeuren. Reeds meerdere malen problemen opgedoken: -schuren over de grond bij weersverandering -Te ver doorbuigen van deuren bij opening waardoor de veel te zwakke scharnieren uit de deuren komen. Bij de herstelling van de scharnieren wordt er bovendien 75 eur aangerekend. -bij herstelling van het slotsysteem stelt vakman/slotenmaker vast dat de deur gemanipuleerd werd en bijgeschaafd werd om scheef kader te verdoezelen. -scharnieren en slotsysteem werden slordig meegegeverfd door Wens waardoor het systeem niet naar behoren kan werken. Schroeven kun niet meer degelijk losgedraaid worden??

2/10

2020-02-25 17:46:34

Griet Buyens

Houten bui...

Houten buitendeur met matte plekken, paneel staat bol en sluit niet mooi aan... Ze zijn meermaals langsgeweest en hebben er nu putten ingeklopt bij het goed zetten van het paneel. Absoluut geen lachertje!! Na enkele maanden is er een schilder langsgeweest die goed werk heeft geleverd. Dat mag ook gezegd worden. Bedankt!

6/10

2019-04-10 09:48:43

Mark Vandewielen

Mooi werk ...

Mooi werk geleverd , vlotte planning, content met onze nieuwe trap en binnendeuren, een zeer aangename en betrouwbare firma om mee te werken

8/10

Jouw beoordeling

Beoordeel de werkzaamheden

5/10
5/10
5/10
5/10
5/10

Totale beoordeling

5/10

Jouw gegevens

Het is belangrijk dat de beoordeling correct is. Door je gegevens hier achter te laten kunnen we je bij twijfel contacteren.